Saturday, January 19, 2008

Noi evolutii in cauza Alexandrinei

Avem o noutate imbucaratoare.

Copii, parintii si pedagogii din raionul CALARASI vor sa vada zimbetul firesc pe fata ALEXANDRINEI ….!!!
Avem senzatia ca se deschid usi si ferestre care ne aduc aerul curat al sperantei ca totul pina la urma va fi bine si vom putea “respira din nou”.
Datorita lansarii reportajelor la TV si crearii blogspotului dedicate ALEXANDRINEI - copiii, parintii si pedagogii din CALARASII au lansat o campanie de colectare a fondurilor la initiativa Direcţiei de invaţamint r-l CALARASI.
Mesajul - Călăraşii: Nu sunteti singuri in această luptă. Copiii din Călăraşi se roaga ca Alexandrina sa poate zîmbi cu propriile ei buze din nou !!!

In urma campaniei organizate au fost adunati o suma substantiala de 14. 731 MDL şi 10 USD.
Au contribuit :
Ø instituţiile de invăţămint (Liceul Teoretic Horodişte, Gimnaziul Leordoaia, Gimnaziul Pauleşti, Gimnaziul Frumoasa, Gimnaziul Mindra, Gimnaziul Temeleuţi, Gimnaziul Niscani, Gimnaziul Peticeni, Liceul theoretic Tibirica, Scoala primara Calarasi, Scoala medie Radeni, Scoala medie Raciula, Scoala medie Hirjauca);
Ø Consiliul raional Călăraşi (Direcţia generala invăţămînt şi sport, Direcţia agricultura, Secţia construcţii, Direcţia generala finanţe, Secţia economie, Aparatul Preşedintelui),
Ø Ziarul local “CĂLĂRAŞII”.

Noi nu avem cuvinte să ne exprimăm recunoştinţa pentru acest gest si pentru ATITUDINE !!!

Am dori să multumim in mod special şi Monitorului CIVIC, care a avut un aport special in aceasta campanie.

Sa va dea Dumnezeu sănătate!

Datorita receptivităţii şi generozităţii voastre, la ziua de azi avem suma acumulată de 7 150 EURO.

Multumim din tot sufletul !


***********************************

Datorita blogspotului, anunturilor pe net, reportajului de la canal 4 la data de 18 ianuarie si raspindirii informatiei prin prisma rudelor, prietenilor, cunoscutilor, avem ocazia sa analizam noi oportunitati privind solutii si metode de a o reface pe fetita noastra.

Spre marea noastra bucurie, am obtinut oferte de a trimite spre analiza si consideratie dosarul Alexandrinei la mai multe clinici specializate de peste hotare - in ITALIA, SUA, GERMANIA (in alte orase, precum Stuttgart, Munchen, Konstanz), fapt care ne ofera alternative si posibilitatea de a face comparatie, de a a alege in final solutia cea mai optimala si sigura pentru SANDUTA. La moment suntem in asteptarea raspunsurilor de la clinici, pentru a vedea sansele, pentru a putea compara propunerile, preturile si garantiile.

E o decizia foarte dificila de care depinde soarta fetitei noastre de mai departe.

De asemenea, pe www.youtube.com au fost plasate reportajele lansate la TV , din arhiva dosarului Alexandrinei.
Ø http://youtube.com/watch?v=sRtleVqH8QU

Zilnic primim telefoane de sustinere, incurajare, ajutoare materiale, sugestii si noi oportunitati.

In suma adunata la moment se includ si 2 transferuri substantiale:
1) donatia de 10.000 MDL din partea companiei de constructie CIRASICO,
2) aproape 10.000 MDL din partea BC Moldova Agroindbank, contributii pentru care suntem EXTREM DE RECUNOSCATORI !!!!!!!

Cu profund respect,
Diana si Alexandru

5 comments:

Anonymous said...

Acum un an de zile am avut si eu cu fetita mea (la acel moment de numai 2 saptamani) un asemenea caz disperat, cauzat tot de o septicemie. In Romania era imposibil de rezolvat cazul. O tineau la reanimare spunandu-ni-se ca in tara e imposibil de rezolvat cazul nostru. Am dus-o cu echipament de terapie intensiva in avion. Am gasit rezolvarea in Israel, intr-o clinica din Petah Tikva (Schneider Children's Medical Center).

Am gasit acolo oameni deosebiti si echipamente si tehnici mai apropiate de cele americane decat cele euriopene. Intrebati medicii unde v-ar recomanda sa mergeti.

Daca nu o vor face (asa a fost cazul meu) luati voi decizia si sa fiti convinsi ca ati luat cea mai buna decizie.

Daca veti fi interesati de o legatura acolo dati-mi de stire. George

Unknown said...

George....in primul rind ma intristat faptul ca ai trecut cu fetita ta prin asa tragedie, nu e o durere mai mare pentru parinti decit neputinta in fata copilului tau.Si in acelasi timp ma bucurat faptul ca ai avut dorinta si curajul sa impartasesti experienta ta cu NOI.Adica care a avut un final fericit pina la urma.Daca ai putea sa ne lasi careva date de contact, pentru ca vrem sa incercam si sa analizam si optiunea asta.Sondam toate variantele, pentru ca pina la urma sa luam ,asa cum spui tu, decizia cea mai buna, care e mare responsabiliate.

Cu respect,
Diana si Alexandru

Anonymous said...

Nu vad o adresa de mail pe aici pentru a va da datele sau un tel. Inteleg ca cele (telefoanele)mentionate de voi sunt din RM. Din Romania nu aveti?

Diana Hincu said...

George, iata si adrese de email hincudiana@yahoo.com sau terzidiana@yahoo.com.Astept cu nerabdare date de contact vis-a-vis varianta ISRAEL,Petah Tikva. Never know.Sa fie intr-un ceas bun!

Unknown said...

Doamne ajuta !!!