Monday, January 21, 2008

O biserica din Franta alaturi de noi

Avem o noutate atit de surprinzatoare si mai mult decit buna, care inca o data confirma ca nebanuite sunt caile DOMNULUI.

Si daca soarta ia dat ALEXANDRINEI sa treaca peste asa tragedie, Dumnezeu este acela care ii da putere si sanse sa se refaca. Rugile noastre sunt ascultate. Iata un raspuns clar. Datorita unor prieteni de-ai nostri, care la moment se afla in Franta, si pentru care nutrim un deosebit respect si admiratie, in orasul Besancon, o biserica se roaga pentru sanatatea Alexandrinei.

Mai mult ca atit, Biserica ortodoxa franco-romana a Maicii Domnului si a Sf Gheorghe din Besancon a hotarit sa transmita o donatie substantiala pentru cauza Alexandrinei.
Dumnezeu e mare si e cu noi. Mereu cu noi.

Cu profund respect,
Diana si Alexandru

8 comments:

Anonymous said...

Marcel,daca exista un cont in Euro sau Dolari americani, ar fi bine, vreau sa expediez un apel catre mai multe cunostinte din strainatate pe care le am, vreau sa ajut cu ce pot.
Mersi
Viorica Antonov

Anonymous said...

Draga Viorica, datele bancare : conturile in USD EURO si LEI sunt deja afisate pe blog, http://savealexandrina.blogspot.com/2008/01/winrock-vine-in-ajutor.html

Cu respect

Anonymous said...

Salutari calduroase.

Permteti-mi sa ma alatur si eu campaniei Dvs. prin site-ul pe care il detin.

Va urez din inima succes in actiunea Dvs. si sanatate Alexandrinei.

Cu respect si simpatie pentru cauza Dvs., Robin Molnar

Anonymous said...

Multumim mult Robin, in I rĂ¢nd pentru atitudine!

Anonymous said...

La drept vorbind am ramas profund socat de cele intimplate cu
micuta Alexandrina. Personal consider ca in astfel de situatii trebuie de facut tot posibilul pentru a readuce fericirea celor mai nefericiti ca noi. De aceasta sunt cu voi@!
Vreau sa mai zic ca in Franta exista o Asociatie de Doctori specializati in Chirurgie faciala care aefectueaza operatii plastice anume pentru copii care au probleme asemanatoare cu ale Alexandrinei-daca ceva dau site-ul lor oficial "www.faceaumonde.fr".
Sper ca aceasta informatie sa fie de ajutor!

Cu stima si respect,Panait Dumitru

Unknown said...

un GRAND MERCI pentru Dumitru.Informatia despre site cu chirurgia faciala din FRANTA este mai mult decit utila.Noi am gasit si o varianta a site geaman in ANGLIA "www.facingtheworld.net".Multumesc din tot sufletul. Deja analizam expedierea dosarului in ambele parti pentru ca pina la urma sa gasim varianta cea mai optimala.De asta depinde viitorul copilasului nostru.Cu mult respect, parintii ALexandrinei

Anonymous said...

Pentru cei ce vor sa promoveze cauza pe facebook:

http://apps.facebook.com/causes/view_cause/52576

Anonymous said...

Portalul Torrents MD face fundraising pentru Alexandrina!!!!!
website-ul http://www.torrentsmd.com care este unul din cele mai vizitate site-uri din Moldova:
http://alexa.com/site/ds/top_sites?cc=MD&ts_mod...

Multe persoane s-au lasat interesate sa contribuie:

HELP-Offline
Andy's Pizza Bodoni
04.02.2008
19:00