Tuesday, January 8, 2008

Un pret aproximativ al operatiei

Salut,

Azi am primit raspuns cu costurile aproximative de la Clinica din Germania.
E vorba de UNIVERSITY Medical Center Freiburg, Prof. Schmelzeisen, (Seful Departamentului de Chirurghie plastica maxilo-faciala) care in cazul Alexandrinei este dispus sa faca 2 operatii plastice pentru restabilirea buzei superioare.
1) prima operatie de reconstructie la aceasta virsta, presupune interventia chirurgicala cu spitalizarea minimum pe o perioada de 10 zile in clinica.
2) a doua operatie de corectie este posibila la virsta inainte de a pleca la scoala.
Am discutat pe email si telefon, si costul total pentru doar prima operatia si spitalizarea pe o perioada de 10 zile se estimeaza la suma de 22 mii de EURO. Dar ei au subliniat ca suma poate creste in depedenta de evoluatia starii, circumstantele post-operatorii, in caz ca apar alte complicatii. Suma se plateste integral inainte de operatie.
La moment noi analizam aceasta posibilitate, desi nu avem nici a 4 parte din suma totala.
Dar suntem cu speranta ca putem aduna suma necesara.

Cu profund respect,
Diana si Alexandru

2 comments:

Anonymous said...

Oameni buni,
Diana, mama Alexandrinei, mi-a spus ca pina la momentul de fatza s'au adunat 4 000 (patru mii) de euro.
Ea m'a autorizat sa spun aceasta info in public, si cred ca foarte bine a facut! Adica, le mai ramâne sa strânga ... 18 OOO EURO (optshpe MII de EURO).
Doamne ajuta!

PS: mi-a mai spus ca operatia ar fi foarte binevenita sa fie facuta INAINTEA aniversarii de un an, pe care copilul il va avea pe 12 FEBRUARIE 2008. 18 mii de euro pâna la 12 februarie.
Doamne ajuta!

Anonymous said...

Cazul Alexandrinei este unul deosebit, si ma bucura faptul ca in Moldova sunt oameni cu credinta in D-zeu, in a face bine, in a spera ca cu omenia se poate schimba totul! Sa dea Domnul ca Alexandrina sa se vindece, si totul sa se termine cu succes!
Parintilor le doresc multa rabdare si incredere in rugaciuni!!!