Sunday, February 3, 2008

A fost acumulata jumatate din suma necesara


Ne bucurăm de receptivitatea oamenilor şi de generozitatea instituţiilor din Moldova şi suntem plini de recunostinţă pentru ASTA. Campania de colectare a fondurilor a luat o anvergură neasteptată pentru noi. Acum nu mai avem dreptul să plecam CAPUL şi cu atîta lume care ne susţine trebuie să REUŞIM.
La etapa actuală avem o suma adunata de aproape 10 000 EURO. In această sumă se includ următoarele donaţii:

(1) Atitudinea operatorilor de telefonie mobila !!!!
Doi operatori de telefonie mobile ne-a oferit compasiunea şi suportul lor în lupta noastra pentru a readuce zîmbetul fetiţei noastre. Au demonstrat că pe lînga faptul că sunt companii care ne oferă şi facilitează savoarea comunicării, activitatea lor presupune multă Responsabilitate şi Implicare.
Saptămîna trecută MOLDCELL şi ORANGE au decis sa ne ofere niste donaţii consistente pentru fondul dedicat operatiei Alexandrinei, fapt pentru care ne exprimam toată gratitudinea. Multumim din toata inima !

(2) “Internetul” ne oferă multe sperante !!!
Internetul are o semnificaţie deosebită pentru NOI în această campanie. Iata modalităţile prin care „internetul” a făcut posibil ca noi să avem parte de bunătatea, susţinerea şi încurajarea din partea oamenilor.

(a) In primul rind a fost creat blogspot respectiv “Save Alexandrina”, care nea deschis în facă multe ferestre şi posibilitati. Pentru asta mii de mulţumiri lui Marcel Spătaru.
(b) In al doilea rind, în baza acestui blog au fost create alte linkuri relevante cauzei noastre, care promovează diseminarea informaţiei despre cauza noastră. Ne suna copii, tineri, parinţi, pentru a ne oferi idee, sugestii, donaţii.
Iata linkurile cele mai relevante:
http://blog.gurau.md/2008/01/22/save-alexandrina/#comments
http://www.blog.moscovici.org/2008/01/23/save-alexandrina
http://blogosfera.md/blog-b-643-romana.html
http://apps.facebook.com/causes/view_cause/52576

(c) O surpriză foarte placută pentru noi a fost iniţiativa de lansare a unei campanii de colectare de fonduri pe unul din cele mai vizitate site-uri din Moldova: Portalul Torrents MD - http://www.torrentsmd.com/, care face fundraising pentru Alexandrina.Pentru asta un mare multumesc lui LEXUS!!!
- portalul Torrents MD a decis organizarea unei întîlniri cu noi (părinţii) direct cu persoanele care ar vrea sa ne ajute. E vorba un HELP-OfflineLocul desfasurarii: Andy's Pizza Bodoni, 04.02.2008, 19:00

(d) Fotbal caritabil. Un moderator în torrents.md, a lansat idea organizarii unui meci de fotbal, prin care banii obtinuţi (ca taxa la organizarea acestui meci), vor fi donate Alexandrinei. Meciul se va desfaşura la data de 03.03.2008 între orele 15-18. Merci mult pentru BNQ. Link relevant:
http://www.torrentsmd.com/forum.php?action=viewtopic&topicid=68367&page=p1832372#1832372

Un abzaţ din mesajul persoanei care organizeaza acest meci : “…….deci apelăm la sufletul vostru mare, prin faptul că veţi veni la meci, ulterior veţi juca un pic de fotbal şi veţi kontribui la redarea unei speranţe pt Alexandrina… se înscriu doar cei care doresk şi au o inima mare, ne vom relaxa şi vom aduce speranţă!”
(e) elevii şi studentii au inceput a afisa anunţuri pe la scoli, licee, colegii, facultăţi, pentru a acumula fonduri în cadrul institutiilor la care invaţă. Sunt persoane tinere, copii, care au dat dovada de multă atitudine şi iniţiativă. Apreciem foarte mult. Deja avem o mostra de „anunţ”, cu un resume, cu poze şi date de contact, realizat de o prietenă de-a noastra. Avem varianta electronică sau imprimata, pentru cine e interesat şi ar dori să o foloseasca pentru scoală, institutia sa etc. Email meu este terzidiana@yahoo.com.
(f) Pe Torrents a fost lansat încă o posiblitate de a dona BANII - webmoney detalii sunt pe portal. Sunt transferaţi pe web money deja 158,04$ !!! Merci mult.


(3) Colegii de facultate ne susţin moral şi material
Colegii de facultate ne incurajează permanent şi ne ofera noi sugestii şi posibilităţi prin care putem reuşi. Pe lîngă toate acestea, în suma adunată pînă la moment se include şi un ajutor in jur de 1 000 USD din partea colegilor. Suntem recunscători şi apreciem foarte mult acest gest.

Cu deosebit respect,
Diana si Alexandru

4 comments:

Anonymous said...

e regretabil ca s-au adunat atit de putini oameni la offline da oricum ... cu ce am putut cu aceea am ajutat ... pe parcurs mai adunam, ne mai vedem ... sau deja prin banca vom transfera. avem incredere in voi, in Alexandrina, si in Dumnezeu.

sanatate si rabdare :)

Anonymous said...

happy birthday to u ...
happy birthday to u ...
happy birthday dear Sandy ....

happy birthday to uuuuuu ...



la multi ani Sanduta! sa cresi mare, si sanatoasa! si sa dea D-zeu sa treci peste asta cu bine si sa te bucuri de parintii tai ca sunt minunati, si de matusica ta ... si de buneii tai ... si de toti toti toti cei care te ajuta si te sustin!

Anonymous said...

La Multi Ani, Alexandrina! Si toti sanatosi si fericiti!

Anonymous said...

Multi Ani Alexandrina!